Objavljeno u Vijesti, 31.12.2019.

Vinkovčani će u novu godinu uz Ivana Šebalja i The Becharse

Godina je na izmaku, a pripreme za doček nove u punom su jeku. Gradski trgovi večeras će biti prepuni građana koji će uz pjesmu i ples ući u 2020. godinu, a ništa drugačije neće biti ni u središtu Vinkovaca na kojemu vas večeras očekuje bogat program.

Grad Vinkovci već tradicionalno organizira doček Nove godine u pješačkoj zoni, a veselje za brojne posjetitelje počinje u 21 sat kada počinje svirati glazba i kada proslava može i službeno početi. Građani će u novu godinu ući uz pjesme Ivana Šebalja i pratećeg benda The Bechars čiji nastup uživo počinje u 22 i 30.

Kao svake godine, gradonačelnik Ivan Bosančić u ponoć će čestitati Novu godinu svim okupljenim građanima s kojima će i nazdraviti čašom šampanjca. Ulazak u 2020. ne bi bio potpun ni bez ponoćnog vatrometa koji će ponovno biti spektakularan i dostojan svih lijepih događaja s kojima se pozdravljamo u staroj godini.

Iz Udruge Bubamara pobrinut će se da vaša grla ne ostanu gladna i žena, pa će posjetiteljima na raspolaganju biti kuhano vino i kiflice, dok će se unutar kućice nuditi i topli čaj. Važno je spomenuti i kako je ove godine glavna pozornica premještena i nalazi se na mjestu adventske kupole, odnosno na početku pješačke zone uz našu božićnu jelku.