Objavljeno u Vijesti, 13.03.2020.

Obavijest

Sukladno današnjoj odluci predsjednika Vlade Andreja Plenkovića nakon sastanka s Nacionalnim stožerom civilne zaštite i nadležnim ministrima, Grad Vinkovci donosi sljedeću

OBAVIJEST

Od ponedjeljka, 16. ožujka 2020. godine, na razdoblje od dva tjedna prekidaju se odgojno-obrazovni procesi i aktivnosti u svim osnovnim školama i vrtićima kojima je osnivač Grad Vinkovci.

Svi djelatnici osnovnih škola i vrtića bit će na svojim radnim mjestima kako bi se osigurao prihvat djece rane i predškolske dobi te učenika razredne nastave (1.- 4. razred) za koje roditelji nisu u mogućnosti organizirati čuvanje i nadzor. U školama će se osigurati sudjelovanje učenika u nastavi na daljinu.

U tijeku je podjela opreme potrebne za održavanje osnovnoškolske nastave na daljinu. Sukladno uputi Ministarstva znanosti i obrazovanja, roditelji opremu mogu preuzeti najkasnije do ponedjeljka, 16. ožujka 2020. do 12.00 sati. Sve informacije oko organizacije nastave u sljedeća dva tjedna roditelji i učenici mogu dobiti u svojim školama.

Sve dodatne informacije vezane za prekid odgojno-obrazovnih procesa možete dobiti upitom na e-mail: ured@vinkovci.hr ili na broj telefona: 032/638-448 (od ponedjeljka do petka od 7.30 do 15.30 sati).

O svim izmjenama pravovremeno ćemo Vas obavijestiti na mrežnim stranicama Grada Vinkovaca, osnovnih škola i dječjeg vrtića.