Objavljeno u Vijesti, 27.12.2019.

Radovi na groblju vrijedni su preko 200 tisuća kuna

Nakon što je prošle godine uloženo u ogradu kojom je groblje kompletno zatvoreno, ovih dana radi se na uređenju samog prostora i vinkovačko groblje uskoro će ponovno zasjati u novom ruhu. Radove je danas obišao i vinkovački gradonačelnik Ivan Bosančić.

Umjesto dosadašnjeg starog i ispucanog betona, u tijeku je postavljanje novih kamenih ploča ispred mrtvačnice zbog kojih će naše groblje biti još ljepše i pristupačnije. Tim povodom, vinkovački gradonačelnik Ivan Bosančić danas je posjetio radove te rekao kako se radi o investiciji većoj od 200 tisuća kuna.

„Uređen je prostor ispred mrtvačnice i nadam se da će sada, osim što će biti ugodnije oku, svim našim građanima biti pristupačnije. Iako je i sada dovoljno lijepo, na groblju i njegovom izgledu treba i dalje raditi. Ovo je jedna investicija koja je dosta zahtjevna jer je trebalo uskladiti održavanje sahrana s radovima i zato se ispričavamo svima onima koji su u ovom periodu sahrane morale kretati iz kapelice, a ne iz mrtvačnice“, rekao je Bosančić.