Objavljeno u Vijesti, 07.04.2020.

Pridržavajmo se preporuka jer to je najbolji način da se svi zaštitimo

Grad Vinkovci, u cilju sprječavanja širenja koronavirusa području grada, kontinuirano obavlja dezinfekciju javnih površina i komunalne opreme te mjesta s najviše kretanja građana. Javne površine u centru grada u kojima je posljednjih nekoliko dana bila velika koncentracija ljudi danas su ponovno dezinficirane.

„Nastavljamo dalje s dezinfekcijom javnih prostora, ponajviše centra, s obzirom da je posljednjih dana ovdje zbog lijepog vremena bila velika koncentracija ljudi. Molio bih još jednom sve da izbjegavaju veće grupe ljudi, da se što manje sastaju na javnim prostorima“, istaknuo je gradonačelnik Ivan Bosančić te dodao kako je napravljena dezinfekcija centra, klupa, bankomata, prostora ispred banke, pošte i svih onih gdje se skuplja veći broj ljudi.

Najavio je i kako će se uskoro dezinficirati i tržnica, ispred prostora na kojemu se u ovom trenutku radi sama prodaja.

„Ovo ćemo raditi dokle god dobivamo preporuke te bih molio sve još jednom da se pridržavaju preporuka Nacionalnog stožera jer to je najbolji način da se svi zaštitimo“, rekao je Bosančić i za subotu najavio otvaranje dodatnog dijela tržnice.