Objavljeno u Vijesti, 08.04.2020.

Poklon paketi za obitelji u potrebi

Grad Vinkovci ove je godine osigurao 48 poklon paketa s hranom za obitelji u potrebi, a povodom najvećeg katoličkog blagdana Uskrsa.

Riječ je o primateljima zajamčene minimalne naknade i to obiteljima s jednim ili više djece te samohranim roditeljima. “Situacija u kojoj nam gospodarstvo stoji nikome nije laka, no uspjeli smo i ove godine osigurati poklone za naše obitelji, koji će im barem malo olakšati ovu situaciju. Poklon paketi sadrže namirnice, slatkiše za djecu i sve one osnovne potrepštine koje su nam potrebne u svakom kućanstvu u ovom trenutku. Paketi nisu jednaki, prilagodili smo ih s obzirom da svaka obitelj ima i različit broj djece. Želim vam svima da ovaj Uskrs, koji će ove godine izgledati sasvim drugačije nego smo navikli, provedete u veselju uz svoje obitelji”, rekao je ovom prilikom gradonačelnik Ivan Bosančić, uz poruku:

“Pomozimo svi zajedno onima kojima je pomoć u ovim teškim vremenima najpotrebnija, okrenimo se oko sebe i pogledajmo kako možemo još nekome uljepšati ovaj blagdan”.