Objavljeno u Vijesti, 31.01.2019.

Održan prijem za predstavnike Udruženja obrtnika i županijske Obrtničke komore Vinkovci

Danas je u Maloj Vijećnici održan prijem za predstavnike Udruženja obrtnika Vinkovci i županijske Obrtničke komore Vinkovci. Prijemu su nazočili gradonačelnik Ivan Bosančić, Ljubica Brdar, predsjednica Udruženja obrtnika Vinkovci, i Tomislav Tomičić predsjednik Obrtničke komore Vukovarsko-srijemske županije, njihovi tajnici i nekolicina obrtnika iz naše županije. Sastali su se kako bi porazgovarali o svemu što su dosad postigli i o problematici u obrtništvu što se tiče zapošljavanja, poticaja i slično.

“Drago mi je da danas mogu pozdraviti predstavnike obrtnika grada Vinkovaca ovdje u Gradskoj vijećnici, da možemo porazgovarati o suradnji u proteklom vremenu, te da vidimo što možemo u ovoj godini napraviti kako bismo olakšali poslovnu aktivnost naših obrtnika u gradu, Smatram da postoji puno dodirnih točaka na kojima možemo raditi da naši sugrađani pronađu radna mjesta u vašim obrtima, te se nadam da ćemo imati jedan konstruktivan sastanak, rekao je gradonačelnik Ivan Bosančić.

“Prošlogodišnja suradnja s gradom Vinkovcima je bila dosta dobra. Imamo neke nedostatke koje bismo htjeli poboljšati, i nadam se da ćemo ovim sastankom nešto postići”, nadodala je Lidija Brdar.

Tomislav Tomičić je komentirao kako je ovo za njega vrlo bitan sastanak, tema ima dovoljno i da su dosta toga u proteklim godinama zajednički odradili, i da mu je ogromno zadovoljstvo što i dalje šire tu suradnju. “Nadam se da ćemo ovim sastankom postići više, poboljšati naš rad i suradnju te možda i omogućiti nova radna mjesta u našim obrtima”, dodao je.