Objavljeno u Vijesti, 22.06.2020.

Obavijest Stožera civilne zaštite Grada Vinkovaca

 

Stožer civilne zaštite Grada Vinkovaca obavještava građane da aktivno prati trenutnu epidemiološku situaciju na području Grada Vinkovaca. 

 

Obzirom na trenutnu situaciju u Republici Hrvatskoj i okolnim zemljama vezanim uz znatno povećanje broja osoba zaraženih virusom COVID-19, SCZ Grada Vinkovaca podsjeća građane da su i dalje na snazi epidemiološke mjere ključne za sprječavanje širenja zaraze koronavirusa COVID-19. Poštivanje mjera socijalne distance, okupljanje manjeg broja ljudi na jednom mjestu, obvezno pranje i dezinfekciju ruku, te izbjegavanje doticanja lica rukama postupci su kojima svaki odgovoran građanin može osobno pridonijeti sprječavanju širenja zaraze.

 

SCZ Grada Vinkovaca moli sve građane koji su tijekom proteklog vikenda boravili u Zadru na teniskom turniru Adria Tour da se pri povratku OBAVEZNO jave svom izabranom obiteljskom liječniku koji će ih uputiti na daljnje postupanje. 

 

Stožer građanima stoji na raspolaganju za sve dodatne informacije putem e-maila: civilna.zastitavk@vinkovci.hr ili mobitela: 091/564-0700.