Objavljeno u Vijesti, 21.12.2018.

Motomrazovi za vinkovačke mališane

Motoklub Vinkovci i ove je godine okupio Motomrazove koji su se u prigodi božićnih blagdana uputili u vožnju Vinkovcima i posjet vinkovačkim dječjim vrtićima, Dječjem domu Sv. Ana i Centru za rehabilitaciju Mala Terezija. Dobro raspoloženi Motomrazovi krenuli su iz Zvonimirove ulice, a nakon obilaska, za 13 sati najavljen je dolazak na Ledeni Orion i druženje s djecom uz slatkiše i klizanje.

“Motomrazovi su se okupili četrnaestu godinu zaredom kako bi još jednom za božićne i novogodišnje blagdane obradovali naše najmlađe sugrađane. Nema veće sreće i radosti nego vidjeti nasmijano i veselo dječje lice, naš posjet uvijek razveseli najmlađe jer, naravno, vole slatkiše, ali su im i jako zanimljivi sami Motomrazovi”, istaknuo je Mario Mustapić, predsjednik Motokluba Vinkovci.

Motomrazove jutros je pozdravio i gradonačelnik Vinkovaca Ivan Bosančić. “Rado sam došao pozdraviti Motomrazove jer ovo što Motoklub već godinama radi doista uljepša našim mališanima ovo predblagdansko vrijeme. Hvala im na tome, ali i na drugim aktivnostima jer Motoklub Vinkovci je uvijek tu i sudjeluje u društvenim događanjima grada. To je bogatstvo našega grada, udruge koje se uvijek odazovu u svakoj prilici. Svim članovima Motokluba Vinkovci želim blagoslovljen Božić i sretnu Novu godinu i da sljedeće godine imamo još ljepše Moto susrete i što više događanja ovoga karaktera, humanitarnog, što oni običavaju organizirati”, istaknuo je Bosančić.