Objavljeno u Vijesti, 20.12.2019.

Advent u Vinkovcima: Motomrazovi Moto kluba Vinkovci obradovali najmlađe

Moto klub Vinkovci danas provodi svoju tradicionalnu akciju ususret božićnim i novogodišnjim blagdanima. Motomrazovi i ove se godine voze vinkovačkim ulicama i daruju djecu, za 13 sati najavljen je dolazak u pješačku zonu kod Ledenog Oriona Adventa u Vinkovcima.

Na polasku Motomrazove pozdravio je gradonačelnik Ivan Bosančić. “Naš Moto klub ne samo da dobro radi, nego može biti primjer svim ostalim klubovima kako treba raditi u ovome gradu. Sudjeluju u svim manifestacijama, a pogotovo u ovom humanitarnom dijelu gdje se uvijek odazovu. Evo, već petnaesti put su Motomrazovi i uljepšavaju Božić djeci, ali i svim građanima dok prolaze ulicama. To je jedna lijepa tradicija i na tome im čestitam kao i na cijelom dosadašnjem radu i samo mogu zaželjeti da, kao i dosad, i ubuduće imamo tako dobru suradnju s našim Moto klubom”, istaknuo je gradonačelnik Ivan Bosančić.

“Motomrazovi su sada već dugogodišnja tradicija Moto kluba Vinkovci. Tako ćemo i ove godine posjetiti vinkovačke vrtiće, Dom Sv. Ana, Centar Mala Terezija, Dječji odjel vinkovačke bolnice, a oko 13 sati završavamo kod Ledenog Oriona pa pozivamo roditelje i djecu da nam se tamo pridruže”, poručio je tajnik Moto kluba Vinkovci Mirko Hunjet.

Akciju božićnog darivanja najmlađih sugrađana uz Moto klub Vinkovci, pomogli su vinkovački poduzetnici i Grad Vinkovci.