Objavljeno u Vijesti, 27.12.2019.

240 tisuća kuna za 30 novih parkirališnih mjesta

Zahvaljujući vremenu u Vinkovcima se, unatoč povremenoj kiši, radi do samoga kraja kalendarske godine. Tako su privedeni kraju i radovi na uređenju parkirališta iza Zavoda za zapošljavanje u Vinkovcima, koje je danas u pratnji pročelnika Upravnog odjela komunalnog gospodarstva i uređenja grada Dalibora Šandrka obišao i gradonačelnik Vinkovaca Ivan Bosančić.

Na parkiralištu, koje je doista bilo u lošem stanju, i u čije je uređenje uloženo 240 tisuća kuna, sada se nalazi 30 parkirališnih mjesta plus parkirališno mjesto za vozilo osoba s invaliditetom.

“Znamo da je ovaj prostor bio u izrazito lošem stanju i nije u njega nije ulagano praktički još od Domovinskog rata.”, kazao je gradonačelnik Bosančić dodavši kako se pristupilo cjelovitom rješenju ovoga prostora da bi ga mogli koristiti ne samo korisnici Zavoda za zapošljavanje, nego i ostali građani koji imaju potrebu.

“Ovaj prostor mnogi građani ali i gosti našeg grada koriste i tijekom održavanja svih naših manifestacija te je ovo parkiralište zaslužilo da bude na jednom visokom nivou.”, rekao je gradonačelnik Bosančić istaknuvši kako je uređenje parkirališta tek početak uređenja ovoga dijela grada, jer će se uskoro krenuti u obnovu kolnika i pješačkih staza.

“Radi se na prostoru cijeloga grada i zato je nekada teško završiti radove u najkraćem mogućem vremenu, ali imamo jedan određeni tempo u kojem sve to rješavamo i želja nam je da svi javni prostori u našem gradu dobiju novi izgled koji će biti ugodniji za korištenje.”, zaključio je gradonačelnik Ivan Bosančić.